Verzendkosten
De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en/of gewicht.
De verzendkosten zijn all-in, dus er komen geen onverwachtse verpakkings- en/of administratiekosten bij. In het winkelmandje zie je de juiste verzendkosten.

Bij een bestelling boven de € 150,- zijn de verzendkosten gratis.

                                                                 Nederland                 België                 Duitsland
Brievenbuspakketje (0 - 0.25 kg)                 € 3,95                        € 11,-                  € 11,-
Pakket (0,25 - 2 kg)                                    € 7,95                        € 13,-                  € 13,-

Levertijd
Alle bestellingen worden binnen 24-48 uur verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekends en feestdagen. Alle bestellingen worden standaard verzonden via PostNL en hebben een levertijd van 1 à 2 werkdagen. Safiya Buikdans bazar is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.

Betalen
Je kunt je bestelling betalen via iDEAL en Mister cash. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL en Mister cash.

Het herroepingsrecht / retourneren
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons retourneren:

Retouradres:
Safiya Buikdans Bazar
Rozenpad 4
6026CH Maarheeze

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
In geval van een herroeping ontvangt u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 7,95 zullen bedragen.